Årets Almedalsvecka lovar mycket; det är valår och det ska firas att Almedalsveckan fyller 50 år. Vi på Stockholms studentkårers centralorganisation (SSCO) kommer vara på plats hela veckan och är tillgängliga för deltagande i seminarier, paneldebatter och rundabordssamtal.

SSCO är en intresse- och samarbetsorganisation för Stockholms student- och elevkårer. Genom våra medlemskårer representerar vi Stockholms ca 85 000 studenter och deras intressen. SSCO är spindeln i nätet för studentrörelsen i Stockholm och vårt gedigna historiska arv sträcker sig tillbaka till grundandet år 1896. SSCO grundade 1958 även Stiftelsen Stockholms studentbostäder (SSSB), som i dagsläget tillhandahåller ca 8 000 studentbostäder runtom i länet.

Har du en fråga som kan påverka studenter? Kontakta oss! Vi är gärna med och ger ett studentperspektiv på allt från bostäder till hälsa.

På plats under Almedalsveckan kommer vi ha presidialerna från verksamhetsåret 2017/18 samt 2018/19.

Låter det intressant? Tveka inte att kontakta oss på vordf@ssco.se!