SSCO söker en ledamot till Bostadsdelegationen

 

SSCO söker för Bostadsdelegationens räkning en ny ledamot för höstterminen 2019!

Om uppdraget

Bostadsdelegationen är kommittén som behandlar ärenden kopplade till köande och boende hos Stiftelsen Stockholm studentbostäder (SSSB).

Uppdraget som ledamot i Bostadsdelegationen går ut på att bedöma ärenden kopplade till SSCO:s Instruktion för studentbostadskön och innehav av studentbostad, till exempel dispens- och förtursansökningar eller ansökningar om att undantas från den maximala boendetiden.

Om dig

Vi söker en ledamot som är intresserad av att arbeta med denna typen av frågor och som är medlem i en SSCO-ansluten kår. Bostadsdelegationen sammanträder på SSSB:s huvudkontor (nära Tekniska Högskolans t-bana) 1-4 gånger per månad (vanligtvis 1) på vardagsförmiddagar. Mötesarvode på 300 kr och lunch ingår vid varje sammanträde.

Uppdraget sträcker sig i första hand över höstterminen 2019 (t.o.m. december), men goda möjligheter till förlängning finns.

Så här söker du uppdraget

Sista ansökningsdag är 20 september kl. 12:00. Ansökningar behandlas löpande och uppdraget kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka personligt brev och CV till vordf@ssco.se. Märk din ansökan ”Bostadsdelegationen”.

 

 

SSCO söker två ledamöter till Besvärsnämnden

 

SSCO söker för Besvärsnämndens räkning två nya ledamöter för höstterminen 2019!

Om uppdraget

Besvärsnämnden är överklagandeinstansen kopplad till köande och boende hos SSSB. SSSB:s kunder och hyresgäster har rätt att överklaga Bostadsdelegationens beslut till Besvärsnämnden, som då bedömer ärendet.

Uppdraget som ledamot i Besvärsnämnden går ut på att bedöma kompletterande material till originalansökningarna, samt granska Bostadsdelegationens beslut.

Om dig

Som ledamot i Besvärsnämnden söker vi dig som har erfarenhet från bedömningsgrupper sedan tidigare eller har erfarenhet av den juridiska metoden.

Besvärsnämnden sammanträder i SSCO:s lokaler (Studentpalatset), 1-3 gånger per månad (vanligtvis 1), under kvällstid på vardagar. Mötesarvode på 300 kr och middag ingår vid varje sammanträde.

Uppdraget sträcker sig i första hand över höstterminen 2019 (t.o.m. december), men goda möjligheter till förlängning finns.

Så här söker du uppdraget

Sista ansökningsdag är 20 september kl. 12:00. Ansökningar behandlas löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka personligt brev och CV till vordf@ssco.se. Märk din ansökan ”Besvärsnämnden”.