Då har vi nöjet att välkomna vår nya övermarskalk Henrik Borgenhäll till SSCO! Henrik är uppvuxen i Nacka men har skånska och småländska rötter och börjar i höst sitt fjärde år på ämneslärarutbildningen vid Stockholms universitet. Han har tidigare varit engagerad inom Föreningen lärarstudenterna, bland annat som klubbmästare och vice ordförande, och är för närvarande Ceremonimästare för föreningens klubbmästeri. Henrik ser framförallt fram emot allt som inte ställs in på grund av corona – och vi hoppas naturligtvis att vi snart kan återgå till det normala.

Tre snabba med Henrik: 
1. Finklädd eller chillklädd? Finklädd! (mycket bra drag hos en Nobelansvarig, menar vi på kansliet)
2. Kaffe eller te? KAFFE! (Bra Henrik, du kommer passa in strålande hos SSCO!)
3. En sak du alltid har i kylen? Parmesan (Då väntar vi oss minst en pastamiddag på kontoret under året, skriv upp det!)

Så – då känner vi alla Henrik – och än en gång, varmt välkommen och lycka till under det kommande året!

Tillsammans med vår tidigare övermarskalk Elise Sesemann kommer Henrik att styra en rad studentfestligheter under året som kommer; från studenternas deltagande i Nobelfestligheterna, inklusive marskalkskåren och Stockholmsstudenternas gemensamma fanborg, till fanborgen vid det traditionella Valborgsfirandet på Skansen och Valborgspubrundan som arrangeras tillsammans med Valborgsfamiljen. Under 2021 fyller SSCO dessutom 125 år – med andra ord är det ett verkligt rekorderligt år vi har framför oss!