Ett sommartecken lika säkert som regn på midsommar är att det är dags att välkomna vår nya övermarskalk till SSCO. Välkommen Kajsa Nilsson! Kajsa är uppvuxen i Vedum, på Västgötaschlätta, och läser för närvarande ett masterprogram i klassisk orkestermusik med tvärflöjt som huvudinstrument på Kungliga Musikhögskolan. Intressant!

Kajsa har under verksamhetsåret 2020/21 suttit i SSCO:s styrelse och har även haft ett stort engagemang i sin egna studentkår där hon tidigare suttit som ordförande. Hon har dessutom deltagit i Stockholms studentkårers gemensamma fanborg vid Nobelbanketten – så blir det ett Nobelfirande med fanborg i år har Kajsa koll på vad som krävs.

Tre snabba med Kajsa: 
1. Finklädd eller chillklädd? Finklädd, definitivt! (Alltid en bra egenskap hos någon som ska anordna en Nobelfest!)
2. Kaffe eller te? Kaffe alla dagar i veckan. (Härligt, då kommer kaffebryggaren gå varm på ÖMÄ-kontoret.)
3. En sak du alltid har i kylen? Det är så många saker jag alltid har där. Men filmrullar till min analoga kamera, svenskt smör och mjölk är stadigt återkommande! (Spännande – betyder det att vi kommer få några fina foton att hänga upp i våra nya kontorslokaler?)

Men vad kul, då känner vi Kajsa lite bättre och ser att hon kommer fylla Henrik och Elises skor superbra! Varmt välkommen Kajsa.

Kajsa kommer (om coronapandemin tillåter) att styra en rad studentfestligheter under det nya verksamhetsåret: från studenternas deltagande i Nobelfirandet, inklusive marskalkskåren och Stockholmsstudenternas gemensamma fanborg, till fanborgen vid det traditionella Valborgsfirandet på Skansen och Valborgspubrundan som arrangeras tillsammans med Valborgsfamiljen.

Vi håller tummarna för att utvecklingen går åt rätt håll under sommaren/hösten och att Stockholms studenter snart åter kan få samlas vid dessa studentfestligheter igen!