Den 10 december varje år firas Nobelpristagarna i Stockholms Stadshus och vi söker nu en person som vill efterträda Nobelfestens befintliga toastmaster, Sara Tabari.

Att vara toastmaster är ett krävande men roligt uppdrag som sträcker sig över en period om tre år, vilket innebär att du kommer medverka vid fyra Nobelfester. Toastmasterns uppgift består till huvudsak av att i samråd med Nobelstiftelsen förbereda manus inför varje Nobelfest. Under middagen ansvarar toastmastern bland annat för att presentera middagens skålar samt Nobelpristagarnas tal. Toastmasterns presentationer av Nobelpristagarna genomförs på olika språk, ofta pristagarens modersmål, vilket betyder att det är viktigt att du är språkkunnig och duktig på uttal och språkmelodier.

Kravprofil och fler detaljer om hur du ansöker finner du här.

Sök själv! Dela annonsen med dina vänner! Spread the word!