Jag tror det är dags för att hälsa er alla en glad sommar!

Det börjar närma sig verksamhetårsskifte. Det är så märkligt. I helgen hade vi överlämning mellan avgående och tillträdande styrelse. Det var roligt att träffa min nuvarande styrelse en sista riktig gång men såklart även kul att få träffa alla jag ska arbeta med snart. För mig är det verkligen konstigt att det redan gått ett år sen jag tillträdde, det känns som om det var igår – men å andra sidan känns det som oändligt längesedan jag satt hemma hela veckorna och jobbade på grund av pandemin så tid är ju en märklig företeelse.

Utöver att vi byts ut betyder ju sommaren också att tempot lugnas ned för alla kårer, för lärosätena och för mig. Jag börjar dock redan göra mig redo för nästa verksamhetsår, jag ser jättemycket fram emot att arbeta med Martin t ex. Martin kliver på som vice ordförande den 1 juli och jag tror vi kan bli en riktig dunderduo. Martin pratar mycket om sin tid på Viadukten (oklart varför) men utöver det känns det jättebra. Det är såklart tråkigt att bli av med Emilia men jag är övertygad om att vår tid som duo aldrig kommer ta slut.

Sofias hörna kommer åter den 29 augusti, vilket jag antar att ni redan nu ser jättemycket fram emot. Det gör jag, fast egentligen ser jag mer fram emot att bada i Brunnsviken och dricka iskall lemonad. Jag hoppas ni får en otrolig sommar, så ses vi sen igen!

 

Sofia Holmdahl
SSCO:s ordförande