Idag fyller SSCO:s vice ordförande Martin 26 år! Det firar vi genom att han inte är på plats. Tråkigt för mig, Martin (eller Martini som jag kallar honom) är nämligen en fröjd att ha att göra med. Han är kompetent men också väldigt snäll, det är en ära att få arbeta så nära honom. När Martin valdes till vice ordförande i våras så motiverades det med att han var bra på ekonomi och visst är han det. Han är faktiskt väldigt bra på kontoplaner och sådant där jag inte kan men det är inte bara det han är bra på. Han är faktiskt väldigt bra på mycket, att pitcha SSCO inte minst. Men det är nog inte egentligen därför Martin är en sådan bra vice ordförande utan det är nog främst för att han är så varm och bryr sig om sina medmänniskor. Jag är en halvt instabil person och då är det tryggt att ha Martin där som alltid (hittills i alla fall) vill ens bästa och alltid är redo att hoppa in och ta över, eller för den delen ställa in ett möte. Så idag firar vi på kontoret Martin – även om han inte är här. Jag har börjat dagen med en dyr havrecappo (en dryck som jag tvingat Martin att ha som bästa dryck också), sen fortsätter det med planer inför kongressen och ett årsmöte jag ska leda ikväll. Det hade ju såklart varit roligare om Martini var här, men så är livet med en vice på 50 %. Jag hade dock inte kunnat önska mig någon bättre.

Sofia Holmdahl SSCO:s ordförande