Sök uppdrag inom SSCO!

 

Lediga uppdrag

 

Kommunikatör

SSCO söker en engagerad och driven person som vill få möjlighet att utvecklas och vara med och utveckla vår organisation som kommunikatör. 

Som kommunikatör hos SSCO kommer du att arbeta med organisationens kommunikation och marknadsföring. Det innebär planering, genomförande samt uppföljning och utvärdering av kommunikationsinsatser och marknadsföringsaktiviteter kopplat till organisationens mål. Du kommer ha möjlighet att arbeta brett med kommunikation, såsom grafisk form, sociala medier, marknadsföring, print, copy och produktion i digitala kanaler. En viktig del i uppdraget är att ansvara för att nå ut med SSCO:s politik. Det är viktigt att du tycker att kommunikationsarbete är spännande och vill utveckla organisationens kommunikation. 

Som kommunikatör är du även ansvarig för det löpande arbetet med sponsorer samt SSCO:s andrahandsförmedling Akademisk kvart. 

Ansökan

Ansökan med personligt brev, CV, löneanspråk och arbetsprover skickas till ordf@ssco.se och ska vara SSCO tillhanda senast den 31 juli 2022. Vänligen märk mailet med: “Kommunikatör”. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annons

Här kan du ta del av annonsen i sin helhet.

Nobels Toastmaster

SSCO och Nobelstiftelsen söker en toastmaster. Att vara toastmaster är ett krävande men roligt uppdrag som sträcker sig över en period om tre år, vilket innebär att du kommer medverka under fyra Nobelfester. Toastmasterns uppgift består till huvudsak av att i samråd med Nobelstiftelsen förbereda manus inför varje Nobelfest.

Ansökan

Ansökan med personligt brev, CV och referenser skickas till vordf@ssco.se och ska vara SSCO tillhanda senast den 31 augusti 2022. Vänligen märk mailet med: “Ansökan Toastmaster Nobel”. Intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Annons

Här kan du ta del av annonsen i sin helhet.