Övermarskalksämbetet

De som ser till att SSCO:s högtidligt studentikosa tillställningar går av stapeln kallas övermarskalksämbete. Tillsammans med ett gigantiskt engagemang från Stockholms studentkårer ser ÖMÄ till att studentstockholm representeras vid Nobel och Valborg. ÖMÄ samarbetar också med Studenthälsan och Stockholms stad för att säkerställa en mer hållbar pub- och alkoholkultur.

Utöver ovan anordnar SSCOäven  Nobellotteriet. Nobellotteriet är en chans för dig som student att få delta vid Nobelfesten i Stadshuset.

Nobel

Nobelfestligheterna är SSCO:s högtidligaste sätt att synliggöra Stockholms studenter och akademins vikt för en hållbar framtid. Under Nobelfestligheterna arbetar ca 100 studenter som tillsammans bidrar med en högtidligt studentikos stämning.

 

Valborg

Valborgsfestligheterna består av två stora evenemang; Valborgsfirandet på Skansen och Valborgspubrundan. Båda två sammansluter studenter från hela Stockholm.

Valborgspubrundan är en arrangerad pubrunda för studentpubar från Södertälje till Kista.

w

Klubbmästerirådet

Klubbmästerirådet är ett sammanslutningsorgan för studentpubar i Stockholm. KMR delar erfarenheter och ser till att det är god ton mellan pubarna.

Valborgspubrundan

Valborgspubrundan startades redan 1989 och engagerar stora delar av Stockholms studentvärld under en heldag i anslutning till Valborg.
 
Valborgspubrundan går ut på att studentpubar på Stockholms alla universitet och högskolor under en dag har öppet för studenter från andra lärosäten. Egna busslinjer kör studenterna mellan de olika studentpubarna och studenterna får möjlighet att träffa andra studenter från hela Stockholm.

Valborgsfamiljen