Valborgspubrundan

Sedan 1989 har Valborgspubrundan varit en del av studentstockholm. Under en heldag, vanligtvis söndagen innan Valborg, samlas över 1 500 studenter för att fira vårens intåg.

 

Sök till Valborgsfamiljen 2023!

Vill du arrangera Valborgspubrundan 2023? Valborgspubrundan går ut på att studentpubar på Stockholms alla universitet och högskolor under en dag har öppet för studenter från andra lärosäten. Egna busslinjer transporterar dig mellan de olika studentpubarna och studenterna får möjlighet att träffa andra studenter från hela Stockholm.

 

För att söka till Familjen vill vi att du mailar ett studentcv samt personligt brev där du berättar varför just du vill vara med, och om dina tidigare erfarenheter relevanta för uppdraget. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Skicka din ansökan till oma@ssco.se senast 26 Oktober.

Intervjuer sker löpande

 

Valborgsfamiljen

Vill du komma i kontakt med Valborgsfamiljen når du dem enklast via deras sociala medier.

 

Bussar

Att åka kollektivt överallt vore jättemeckigt! Så därför kommer Valborgsfamiljen så småning om gå ut med ett busschema med bussvärdar. Bussigt va?

Årets tema

Varje Valborgspubrunda har ett tema som följs av samtliga pubar. Årets tema presenteras i samband med att biljetterna börjar säljas!

Årets Valborgare

När Valborgspubrundan går av stapeln kommer finns det en broschyr som kallas “Valborgaren”. Till denna släpps även årets märke. Ni kommer i år att hitta den digitalt

Vilka pubar deltar?

Ja du, det finns pubar i de flesta väderstreck! Från Södertälje till Kista.